NOVOTNÝ, R. Multimediální služby založené na IMS [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2010.

Posudky

Posudek vedoucího

Mácha, Tomáš

Zadání diplomové práce bylo z větší části splněno. Student pracoval samostatně a v průběhu práce pravidelně informoval o dosažených výsledcích. Navrhuji známku výborně, A.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění zadání B 43/50
Aktivita během řešení a zpracování práce (práce s literaturou, využívání konzultací, atd.) A 20/20
Formální zpracování práce A 19/20
Využití literatury A 10/10
Navrhovaná známka
A
Body
92

Posudek oponenta

Nagy, Ľuboš

Student Bc. Roman Novotný se ve své práci zabýval problematikou tvorby multimediální aplikace pro technologii IMS. Předložená práce má 62 stran čistopisu. V teoretické části se student věnuje podrobnému popisu IMS technologie, zejména hlavním prvkům. V praktické části se zabývá návrhem služby pro multimediální podporu služeb desktopových klientů. Bohužel, interpretaci svých výsledků student věnuje menší prostor než teoretické části, čím se mírně snižuje jinak vysoká úroveň práce. Pro větší přehled toho co student sám vytvořil by bylo lepší umístit obrázky nastavení a spuštění entit SDS prostředí do přílohy. Student také uvedl v seznamu literatury 17 zdrojů, v práci však z nich cituje jenom 12. Práci doporučuji k obhajobě a navrhuji hodnocení B/90b.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků zadání A 19/20
Odborná úroveň práce A 48/50
Interpretace výsledků a jejich diskuse C 15/20
Formální zpracování práce B 8/10
Navrhovaná známka
A
Body
90

Otázky

eVSKP id 32139