ZAHRADSKÝ, V. Ojnice čtyřdobého vznětového motoru pro osobní automobil [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2008.

Posudky

Posudek vedoucího

Svída, David

Zadání výše uvedené bakalářské práce pana Víta Zahradského bylo obsáhlé a vyžadovalo úspěšné zvládnutí znalostí jak z oblasti konstrukce spalovacích motorů (především konstrukce ojnic a klikového mechanismu), tak moderních počítačových CAD systémů. K řešení bakalářské práce pan Vít Zahradský přistupoval odpovědně, využíval konzultací a potřebných podkladů nutných k řešení. S jejich využitím pak dospěl k návrhu základních rozměrů a provedení pevnostní kontroly kritických průřezů ojnice vznětového čtyřdobého motoru.

Navrhovaná známka
A

Posudek oponenta

Dundálek, Radim

Bakalářská práce pana Víta Zahradského se zabývá návrhem ojnice pro čtyřdobý vznětový motor s důrazem na pevnostní kontrolu kritických míst. Práce je pečlivě zpracována a pan Vít Zahradský se nedopustil žádných chyb, které by způsobily zásadní problém při pevnostní kontrole. Je nutné ocenit bakalářovu zdatnost při práci s moderními CAD systémy při tvorbě 3D modelu ojnice.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků a cílů zadání A
Postup a rozsah řešení, adekvátnost použitých metod A
Schopnost interpretovat dosaž. vysledky a vyvozovat z nich závěry A
Logické uspořádání práce a formální náležitosti A
Grafická, stylistická úprava a pravopis A
Práce s literaturou včetně citací B
Navrhovaná známka
A

Otázky

eVSKP id 11064