BARTOŠ, J. Systém správy konfigurací páteřní sítě Cisco [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2010.

Posudky

Posudek vedoucího

Polívka, Michal

Diplomová práce pana Bc. Jana Bartoše splňuje zadání ve všech bodech. Pan Jan Bartoš pracoval v průběhu celého semestru svědomitě, samostatně s velkou dávkou invence. Navrhuji hodnotit jeho projekt A/97 b.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění zadání A 50/50
Formální zpracování práce A 19/20
Využití literatury A 10/10
Aktivita během řešení a zpracování práce (práce s literaturou, využívání konzultací, atd.) A 18/20
Navrhovaná známka
A
Body
97

Posudek oponenta

Pelka, Tomáš

Student v úvodu své práce přehledně a dostatečně popsal možnosti spojené s autentizací a bezpečností přenosu především konfiguračních souborů z aktivních zařízení společnosti CISCO Systems Inc. V druhé části práce student realizoval a popsal aplikaci pro správu konfigurací zmíněných síťových prvků. Aplikace je hlediska svých možností a rozsahu zcela dostačující pro potřeby laboratoře PA429. Aplikace by si však svým charakterem zasloužila širší rozbor doplněný například o diagram tříd. Z formálního hlediska lze práci vytknout horší práci s použitou literaturou. Práce zcela splnila zadání, doporučuji ji k obhajobě s hodnocením A/95 bodů.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků zadání A 20/20
Odborná úroveň práce A 49/50
Interpretace výsledků a jejich diskuse A 19/20
Formální zpracování práce C 7/10
Navrhovaná známka
A
Body
95

Otázky

eVSKP id 32078