POKORNÝ, M. Zabezpečený převodník standardu RS-232 na Internet [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2010.

Posudky

Posudek vedoucího

Koutný, Martin

Student pracoval svědomitě, pilně a po celou dobu vypracování komunikoval. V rámci vypracování jsem si však představoval mírně odlišný přístup k realizaci webového rozhraní, které se pak v důsledku časového presu již nestihlo doladit.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění zadání B 43/50
Aktivita během řešení a zpracování práce (práce s literaturou, využívání konzultací, atd.) A 20/20
Formální zpracování práce A 20/20
Využití literatury B 8/10
Navrhovaná známka
A
Body
91

Posudek oponenta

Mlýnek, Petr

Diplomová práce se zabývá realizaci zabezpečeného přenosu a autentizací mezi sériovým portem a virtuálním portem počítače. Zadání považuji za splněné. Odborná úroveň práce je dobrá. Praktická realizace práce je nezpochybnitelná, ale popis v práci je až moc v teoretické rovině. Popis výsledných aplikací a programů je nedostatečný. Práci chybí návod pro sestavení, nakonfigurováni a zprovozněni výsledného převodníku z pohledu uživatele. Popis realizovaného kódu a interpretace výsledků je dosti nepřehledná, měly by být vyzdviženy stěžejní funkce a metody. Formální zpracování práce je dobré, ale v práci se vyskytují bloky textu bez citace literatury.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků zadání A 20/20
Formální zpracování práce B 8/10
Interpretace výsledků a jejich diskuse E 10/20
Odborná úroveň práce B 40/50
Navrhovaná známka
C
Body
78

Otázky

eVSKP id 32075