OPLETALOVÁ, V. Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.

Posudky

Posudek vedoucího

Solař, Jan

Zodpovědeně zpracovanou práci i přístup autoky hodnotím celkově velmi dobře.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Odborná úroveň navrhované části B Odborná úroveň návrhové části je velmi dobrá.Oblasti pro zlepšení jsou vytipovány správně, na vlastních návrzích chybí návrh konkretních opatření.
Přínos a praktické využití návrhu B Pro management firmy je cenná i analytická část. Návrhovou část je možno využít pro orientaci na opatření.
Iniciativa a samostatnost při zpracování A Pracovala průběžně spolupracovala s vedoucím práce a návrhovou část zpracovala samostatně.
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 A Při zpracování teoretických východisek prokázala schopnost práce s literaturou i internetovými zdroji.
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň A Formální uspořádání je vynikající, v jazykové úrovni se místy projevuje temperament.
Splnění cíle a rozsahu zadání B Splnění cílů práce hodnotím velmi dobře.Předepsaný rozsah byl překročen
Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) A Výborná práce s literaturou.
Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) B Nevýrazná formulace cešlkového hodnocení finanční situace.
Navrhovaná známka
B

Posudek oponenta

Pytela, Vlastimil

Navrhovaná známka
B

eVSKP id 18935