MARŠÁLOVÁ, M. Vnitropodnikové směrnice ve společnosti "Byt a servis, družstvo Olomouc" [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.

Posudky

Posudek vedoucího

Hanušová, Helena

Při návrhu směrnic autorka neuplatnila důsledně požadavky na jejich náležitosti (vi. str. 14, 15 versus kap. 4.3.1 a 4.3.2)

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů D Cíl práce byl splněn, ale analýza směrnic existujících v Byt a sevis, družstvo Olomouc je provedena povrchně, návrh některých směrnic nerespektuje plně požadované formální náležitosti směrnic.
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod D Použité metody se hodí pro jiné téma (analýza firmy vybranými metodami) Metody, které autorka pro zpracování práce použila, uvedeny nejsou (např. analýza, syntéza, komparace,dedukce).
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry C
Praktická využitelnost výsledků C
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň D Číslování jednotlivých kapitol není v souladu s platnou směrnicí děkana.
Práce s informačními zdroji, včetně citací B Autorka musela nastudovat celou řadu velmi specifických seznámit s dosti specifickými oblastmi archivnictví i družstva v oblasti specifik jeho řízení a kompetencí jeho činitelů .
Navrhovaná známka
D

Posudek oponenta

představenstva, František Fejt, předseda

Zpracování tématu rozsahem i kvalitou odpovídá stavu a potřebám organizace.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů A
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod A
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B
Praktická využitelnost výsledků A
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň A
Práce s informačními zdroji A
Navrhovaná známka
A

Otázky

eVSKP id 90969