KORMAŇÁKOVÁ, P. Návrh rozvoje společnosti působící v oblasti servisu elektrotechnických zařízení průmyslových podniků [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.

Posudky

Posudek vedoucího

Bumberová, Veronika

Práce je s ohledem na cíle práce a přínos pro praxi zpracovaná na výborné úrovni.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů A Práce je s ohledem na cíle práce zpracovaná výborně. Teoretická, analytická a návrhová část jsou navzájem logicky a systematicky propojeny, včetně ekonomického zhodnocení přínosů z návrhů této práce a následné diskuze a propojenost výsledů a návrhů s teorií.
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B V práci jsou použity standardní metody strategického řízení pro analýzu a evaluaci výstupů použitých pro následné návrhy dalšího rozvoje podniku, jejíchž zpracování je na velice dobré úrovni. Rozsah a hloubka použitých metod by samozřejmě mohla být rozšířená i o další metody s ohledem na (business) procesy probíhající ve vybrané společnosti, portfolia produktů nebo až po úroveň skupiny či jednotlivců, nicméně daná úroveň je s ohledem na specifikace malého podniku a realizací zakázek od průmyslových podniků naprosto dostačující.
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry A Z hlediska odbornosti práce, tak i schopnosti interpretovat dosažené výsledky z analýz a vyvozovat z nich závěry je na výborné úrovni.
Praktická využitelnost výsledků A Práce je s ohledem na zvolenou problematiku a zpracování pro praxi velice přínosná.
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B V práci je používaná relevantní terminologie v dané problematice s užitím odpovídající odborné jazykové úrovni. Gramatická úroveň je na velmi dobré úrovni s občasnými chybami zejména v důsledku nepozornosti.
Práce s informačními zdroji, včetně citací A V práci je s citacemi pracováno na výborné úrovni a to s ohledem na veřejné dostupné informace, knižní literaturu, článků až po sběr dat z vybrané společnosti.
Navrhovaná známka
A

Posudek oponenta

Hudeczek,, Mečislav

Diplomová prác bude využita pro další rozvoj firmy. Je zařazena mezi podklady pro strategickou poradu vedení. přináší nové postřehy, náměty a návrhy.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů A
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod A
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry A
Praktická využitelnost výsledků A
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň A
Práce s informačními zdroji A
Navrhovaná známka
A

Otázky

eVSKP id 92126