POLCR, L. Studie průběhu zakázky obchodním podnikem [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.

Posudky

Posudek vedoucího

Jurová, Marie

Práce byla sestavena na základě pravidelných konzultací a řeší to podstatné v obchodních podnikatelských subjektech, vztahy k zákazníkům ze všech úhlů pohledu, aby zákazník získal to co žádá a potřebuje v čase a kvalitě.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů B Sestavené cíle pro obchodní činnost podnikatelského subjektu ke spokojenosti zákazníků byly splněny
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B Pro sestavení návrhu řešení byly zvoleny vhodné metody optimalizace vztahů k zákazníkům a tím byl vytvořen rámec postupu řešení
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B Návrhem byly řešeny všechny činnosti průběhu zakázky včetně závěrečné činnosti k ochraně zboží při distribuci
Praktická využitelnost výsledků B Navržené podmínky realizace se mohou stát dobrým základem pro rozhodování TOP managementu při uvádění do praxe.
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B Uspořádání předloženého řešení má dobrou i grafickou úroveň a odpovídá požadavkům odborné práce.
Práce s informačními zdroji, včetně citací B Práce byla sestavena na základě studia cca 20 literárních zdrojů i podnikových.
Navrhovaná známka
B

Posudek oponenta

Ing.Ivo Nekvapil

Vzhledem k cílení práce na konkrétní podnik bych uvítal konkrétní návrhy na zlepšení propagace a prezentace firmy včetně odhadu finančních nákladů a výnosů.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů A
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry A
Praktická využitelnost výsledků A
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B
Práce s informačními zdroji B
Navrhovaná známka
A

Otázky

eVSKP id 91554