ŠLOSÁRKOVÁ, I. Návrh systému hodnocení a odměňování zaměstnanců ve vybrané společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.

Posudky

Posudek vedoucího

Kruntorádová, Markéta

Tematicky jde o zcela běžné téma, k jeho zpracování není třeba speciálních znalostí a postupů. Využití výsledků je možné pouze pro konkrétní společnost. Autorka k řešení přistoupil standardně, nepoužívá netradičních metod zpracování, ale rozsah a podrobnost provedených analýz a komplexnost navrhovaných změn je na nadstandartní úrovni. Práce byla dokončena v předstihu, autorka k řešení přistupoval zodpovědně a iniciativně. Práce splňuje požadavky kladené na bakalářskou práci.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů B
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod C V provedených analýzách postrádám v interní analýze pohled na strukturu zaměstnanců z hlediska počtu odpracovaných let. V externí analýze postrádám pohled na vývoj ekonomicky aktivních obyvatel. V souhrné SWOT analýze postrádám možné strategie, které z ní pro společnost vyplývají.
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B
Praktická využitelnost výsledků B
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B
Práce s informačními zdroji, včetně citací B
Navrhovaná známka
B

Posudek oponenta

Tomášek, Petr

Autorka správně vymezila cíl práce. Literární zdroje vykazují standardní úroveň a obsahují zahraniční literaturu. Výsledné návrhy vycházejí ze zjištěných zkušeností. Oceňuji šíři návrhů a posouzení jejich ekonomické stránky. Práce poskytla firmě mnoho námětů. Využitelnost nebude 100% což přisuzuji nedostatečné praxi autorky.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů A
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod A
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry A
Praktická využitelnost výsledků C
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň A
Práce s informačními zdroji B
Navrhovaná známka
A

Otázky

eVSKP id 94849