VÁCLAVÍK, J. Analýza a optimalizace řízení sportovního klubu v amatérské hokejové lize [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.

Posudky

Posudek vedoucího

Lepková, Hana

Bakalářskou práci hodnotím jako dobrou a doporučuji ji k obhajobě.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů B Student provedl prostřednictvím rozboru oficiálních informačních zdrojů, dotazníku a řízeného rozhovoru šetření v prostředí amatérské hokejové ligy. Získané údaje svědomitě analyzoval a zpracoval návrhy na zlepšení organizace a řízení sportovní soutěže. Detailně rozpracoval návrh na organizační změny a zpracoval stanovy pro amatérskou soutěž. Stanovený cíl bakalářské práce splnil na velmi dobré úrovni.
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod C Zvolený postup řešení bakalářské práce je na dobré úrovni. Student použil k získání informací potřebných pro analýzu a optimalizaci řízení v amatérské kokejové lize soubor dotazníkových otázek a rozhovor s produktovým manažerem. Ke zpracování odpovědí použil adekvátně zvolené metody.
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry C Student v bakalářské práci prokázal schopnost dobře interpretovat získané výsledky prostřednictvím grafů a slovního hodnocení.
Praktická využitelnost výsledků B Výstupy z bakalářské práce jsou velmi dobře využitelné v prostředí amatérského sportu a mohou pomoci rozvoji činností jednotlivých klubů i sportovních soutěží v amatérském sportu.
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň C Práce je přehledná a logicky uspořádaná. Dobře je zpracovaná teoretická i praktická část práce. Použitá terminologie a odborná jazyková úroveň jsou na dobré úrovni. Struktura práce odpovídá požadavkům bakalářské práce.
Práce s informačními zdroji, včetně citací C Práce s informačními zdroji odpovídá normě a je na dobré úrovni.
Navrhovaná známka
C

Posudek oponenta

Kotrbáček, Václav

Bakalářskou práci hodnotím velmi dobře a doporučuji ji k obhajobě.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů A Student na základě vlastních zkušeností, teoretických poznatků, provedených analýz a šetření splnil stanovené cíle práce. Navrhnul a zpracoval návrhy na zlepšení organizace a řízení amatérské hokejové soutěže.
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B Velmi dobře zvolený postup řešení. Použil adekvátní metody zpracování dotazníkových otázek a řízeného pohovoru.
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B Získané výsledky student dokázal velmi dobře interpretovat a vyvodit z nich patřičné závěry.
Praktická využitelnost výsledků B Návrhy prezentované v práci jsou velmi dobře prakticky využitelné v nejen prostředí amatérských hokejových soutěží, ale mohou také pomoci rozvoji činnosti jednotlivých sportovních klubů a soutěží.
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B Použitá terminologie i jazyková úroveň je na velmi dobré úrovni. Práce je přehledná a logicky uspořádaná bez věcných i pravopisných chyb.
Práce s informačními zdroji B Práce s informačními zdroji odpovídá normě.
Navrhovaná známka
B

Otázky

eVSKP id 90920