MIŠUROVÁ, K. Návrh dílčí části IS pro podporu CRM [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.

Posudky

Posudek vedoucího

Luhan, Jan

Práce je zpracována na dobré úrovni. Hlavní cíl v podobě návrhu dílčí části IS pro podporu CRM byl naplněn z hlediska jeho návrhu v kontextu stávajícího informačního systému společnosti. Zvolený postup řešení a použité metody odpovídají zaměření práce, avšak v dílčích částech práce vykazuje drobné nedostatky formálního a stylistického charakteru. Rovněž by práci prospělo rozpracování některých částí do větší podrobnosti. Z práce je patrná snaha o komplexní řešení, které však v jistých částech postrádá flexibilitu potřebnou pro další rozvoj. Práci doporučuji k obhajobě. Otázky k obhajobě: Jak je Váš systém připraven na potenciální analýzy a vyhodnocování historie například v oblastech klientských statusů, spolupráce na projektech apod.? Jsou ve Vašem systému řešena práva jednotlivých uživatelů (i z pohledu bezpečnosti informací)? Jakým způsobem by bylo možné ve Vašich návrzích řešit zastupitelnosti zaměstnanců na jednotlivých úkolech?

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů C
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod C
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry D
Praktická využitelnost výsledků C
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň D
Práce s informačními zdroji, včetně citací C
Navrhovaná známka
C

Posudek oponenta

Šíma, Peter

Katarína Mišurová sa vo svojej bakalárskej práci venuje návrhu časti informačného systému pre podporu CRM. Cieľom tejto bakalárskej práce navrhnúť časť informačného systému so zameraním na problematiku správy úloh. Tento cieľ bol navrhnutým riešením v práci splnený a to formou webovej aplikácie a teda aj všetky požiadavky na tento informačný systém boli splnené. V práci je podrobná analýza procesov, týkajúcich sa riadenia vzťahom so zákazníkmi, z čoho navrhnuté riešenie vychádza. V teoretickej časti sú rozoberané technológie potrebné k vývoju tohto informačného systému vo forme webovej aplikácie, čím boli preukázané teoretické vedomosti k tejto téme. Podkladom pre túto časť je aj dostatočne veľký rozsah použitej literatúry, českej aj zahraničnej. Členenie problematiky a časti práce sú vhodne rozvrhnuté, teda práca je správne štruktúrovaná a bola zvolená správna metodológia. Grafická a štylistická stránka je dobrá. V práci chýba zoznam skratiek, ktoré v nej boli použité. V samotnom riešení, pri evidencií projektov sú príliš rozsiahle formuláre, ktoré by bolo vhodné rozdeliť na jednotlivé podkategórie. Práca celkovo a navrhované riešenie je zrozumiteľne a jednoznačne popísané a odporúčam ju k obhajobe.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů B
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod C
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B
Praktická využitelnost výsledků B
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň A
Práce s informačními zdroji A
Navrhovaná známka
B

Otázky

eVSKP id 94752