TIEFENBACHER, T. Zhodnocení hospodaření vybrané organizace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.

Posudky

Posudek vedoucího

Lajtkepová, Eva

Celková úroveň předložené bakalářské práce je pouze dostatečná. Kladně hodnotím, že návrhy zde uvedené skutečně v praxi poslouží pro zlepšení fungování spolku. Na druhé straně zásadním nedostatkem je formální stránka práce.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů D Cíle práce byly splněny uspokojivě.
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod C Zvolený postup i metody jsou adekvátní tématu i informačním zdrojům.
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry E Interpretace výsledků i vyvozování závěrů je dostatečná.
Praktická využitelnost výsledků C Praktická využitelnost je dobrá - student je členem uvedeného spolku, situaci v něm důvěrně zná. Proto jsou návrhy reálné.
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň E Formální náležitosti práce jsou dostatečné až nevyhovující, svědčící o nedbalé editorské práci studenta. Jazyková úroveň je dostatečná.
Práce s informačními zdroji, včetně citací E Práce s informačními zdroji je dostatečná, seznam použitých zdrojů je spíše skromnější. V seznamu použité literatury nejsou uvedeny všechny zdroje, které měl student předepsán v Zadání BP. Seznam literatury není uveden dle platné normy.
Navrhovaná známka
E

Posudek oponenta

Pěta, Jan

Z práce je vidět, že autor je zapojen do fungování organizace a z toho vyplývá i znalost nedostatků, které se v ní vyskytují. Navrhované změny jsou aplikovatelné a mohou celé organizaci výrazně pomoci. Bohužel práci významně snižuje formální úprava celé práce.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů C
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod D
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry D
Praktická využitelnost výsledků B
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň E
Práce s informačními zdroji E
Navrhovaná známka
D

Otázky

eVSKP id 94725