KOTÁSEK, O. Zdroje malého výkonu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2016.

Posudky

Posudek vedoucího

Procházka, Petr

Student vypracoval bakalářskou práci na téma zdroje malého výkonu. Práci řešil samostatně bez pomoci vedoucího práce a body zadání plnil dle svého uvážení pouze s minimálním využíváním možnosti konzultace. Všechny body zadání byly splněny, a proto doporučuji práci k obhajobě.

Navrhovaná známka
C
Body
70

Posudek oponenta

Pazdera, Ivo

Student zpracoval rešerši na koncepce spínaných zdrojů bez transformátoru. Současně naznačil několik technických řešení realizace takového zdroje o malém výkonu a to pomocí běžně dostupných integrovaných obvodů určených pro tyto aplikace. Fyzicky realizoval dva snižující měniče s rozdílnými integrovanými obvody (LT1074 a MC33063AD). Po formální stránce je práce systematicky a přehledně zpracována. Úprava a formátování práce odpovídá běžným standardům. Literatura je v textu správně citována či odkazována, pouze chybí odkazy na zdroje převzatých obrázků. V práci postrádám oscilogramy a záznamy z měření realizovaných zdrojů. Dále chybí jejich podrobnější vzájemné porovnání (výhody/nevýhody). Celkově práci hodnotím kladně a doporučuji k obhajobě.

Navrhovaná známka
B
Body
80

Otázky

eVSKP id 94973