TESAŘ, J. Elektroinstalace rodinného domu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2016.

Posudky

Posudek vedoucího

Ondrejček, Vladimír

Bakálářská práce se zabývá návrhem elektroinstalace rodinného domu. Při zpracování tohoto tématu bylo nutné se seznámit s potřebnou literaturou a posléze vypracovat samotný projekt elektroinstalace. Na závěr byla provedena kontrola navržené instalace z hlediska norem a praktického využití. Student vyvíjel aktivitu, pracoval samostatně s vhodným využíváním konzultací, dokázal řešit případné problémy a velmi dobře si osvojil problematiku návrhu elektroinstalací. Práce byla splněna ve všech bodech zadání a doporučuji ji k obhajobě.

Navrhovaná známka
A
Body
96

Posudek oponenta

Procházka, Petr

Student se v bakalářské práci zabývá návrhem projektové dokumentace elektroinstalace rodinného domu. Jádro práce spočívá ve zpracované technické zprávě a vytvořené dokumentaci rozvaděčů. Po formální stránce je předložená práce až na pár drobných nedostatků (například v podobě dlouhých souvětí a hůře pochopitelných slovních spojení) v pořádku. Samotný projekt je řešen standardním způsobem pro rekonstruované nebo nově stavěné domy a mám k němu následující připomínky: - Na 14. straně není uvedeno, jaký jistič má být instalován před elektroměrem. -Na 21. a 22. straně je uveden neúplný název normy ČSN 33 2130 namísto ČSN 33 2130 ed.2. -V projektu jsou neúplně označovány kabely CYKY 3x1,5 namísto CYKY 3Jx1,5. Student splnil zadání ve všech bodech. Práci doporučuji k obhajobě.

Navrhovaná známka
A
Body
92

Otázky

eVSKP id 91608