MELICHAR, O. Výkonnostní testování open source PBX FreeSWITCH na různých platformách [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2016.

Posudky

Posudek vedoucího

Šilhavý, Pavel

Student v rámci BP realizoval porovnání výkonosti PBX FreeSWITCH na různých platformách s využitím testeru Spirent Avalanche. Student pracoval samostatně a rovnoměrně během celého semestru, dílčí výsledky však mohl častěji konzultovat. Dosažené výsledky považuji za splňující zadání a i formální zpracování práce je na dobré úrovni.

Navrhovaná známka
A
Body
95

Posudek oponenta

Kováč, Dominik

Bakalářská práce se zaměřuje na telefonní ústředny konkrétně na open source pobočkovou ústřednu FreeSWITCH a její testovaní na různých verzích operačních systémů. Práce popisuje pobočkovou ústřednu FreeSWITCH, její funkčnost a instalaci. Student se zaměřuje také na vliv hardwaru a operačního systému, na kterém může být ústředna nainstalovaná. V navazující části student popisuje metodiku testování a v poslední části je vyhodnocení samotného testu. Práce je velmi dobře popsaná a je přehledná. Chybí pouze vysvětlení některých zkratek v textu, objevují se drobné překlepy a grafy v celé práci by měly být v jednotném stylu a na lepší úrovni. Celkově hodnotím práci i s drobnými nedostatky stupněm B / 84 bodů.

Navrhovaná známka
B
Body
84

Otázky

eVSKP id 93682