FOLTÝNOVÁ, V. Webová aplikace pro monitorování procesu výroby [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2016.

Posudky

Posudek vedoucího

Lattenberg, Ivo

Bakalářská práce je po formální i odborné stránce v pořádku. Svým rozsahem 50 stran je odpovídající. Práce má dobrou grafickou úpravu. Zadání bylo splněno. Studentka pracovala samostatně a iniciativně, o výsledcích pravidelně informovala. V rámci řešení práce byla naprogramována webová aplikace sloužící pro zobrazení stavu výroby. Po dohodě byla realizována monitorovací část. Vyžaduje existující systém, který data plní a aktualizuje. Autorka použila moderní architektonický vzor MVC. Aplikace byla předvedena a byla funkční. Bakalářskou práci doporučuji k obhajobě.

Navrhovaná známka
A
Body
90

Posudek oponenta

Číka, Petr

Bakalářská práce je vhodně strukturovaná a její obsah odpovídá zadání. Úvodní část práce se věnuje problematice monitoringu a logistiky ve výrobní firmě a hlavním vlastnostem a funkcím, které by měla mít vyvíjená aplikace. Následuje průzkum frameworků vhodných pro vyvinutí aplikace a popis vyvinuté aplikace pro monitorování výrobního procesu. Z práce je patrné, že její zadání bylo splněno. Práci bych vytknul střídání první osoby, množného čísla a trpného rodu a často se vyskytující ukazovací zájmena tento, toto apod. Bylo by vhodnější psát vše v trpném rodu. I přesto však doporučuji práci hodnotit stupněm A.

Navrhovaná známka
A
Body
90

eVSKP id 93651