POLÁŠEK, J. Využití paralelizovaných matematických operací v oblasti zpracování dat [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2016.

Posudky

Posudek vedoucího

Mžourek, Zdeněk

Cílem práce bylo demonstrovat paralelní implementace některých matematických operací, konkrétně ty co jsou používány v oblasti zpracování signálů. Student toto zadání splnil. Na práci pracoval samostatně a průběžně po celý semestr. Bohužel na poslední část ukázkového programu mu nezbylo dostatečné množství času, aby mohl provést implementaci i náročnějších algoritmů. Po formální i odborné stránce je práce na velmi dobré úrovni až na občasné gramatické chyby. S prací jsem spokojen, a proto navrhuji hodnocení A (94 bodů).

Navrhovaná známka
A
Body
94

Posudek oponenta

Ležák, Petr

Student splnil zadání bakalářské práce. Vlastní práce mi připadá na dobré úrovni, i když jsem v ní našel několik gramatických chyb.V práci mi ale chyběl popis SIMD instrukcí obsažených v běžných procesorech x86. Vytvořené programy jsou poměrně jednoduché, na druhou stranu ale student musel pro jejich vytvoření nastudovat ne zrovna jednoduché technologie. Práci celkově hodnotím jako zdařilou s hodnocením B/85 bodů.

Navrhovaná známka
B
Body
85

Otázky

eVSKP id 93658