ŠTĚPÁNKOVÁ, J. Stanovení hodnoty obchodního závodu v tísni [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2017.

Posudky

Posudek vedoucího

Puchýř, Bohumil

Vlastní disertační práce je komplexní co do rozsahu a zaměření. Práce má rovněž přínos pro oblast znalecké činnosti oceňování obchodních závodů v tísni. Závěry této práce jsou rovněž selektivně použitelné okamžitě v praxi. Předložená práce odpovídá požadavkům Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy formulovaným v zákoně č. 111/1992 Sb., o vysokých školách, §47, odst 4. Na závěr konstatuji, že disertantka prokázala kvalitou zpracování disertační práce a vlastním samostatným přístupem požadovanou odbornost oblasti řešené problematiky. Řada výstupů práce může být námětem pro další vědecko - výzkumnou činnost v rámci znalecké činnosti. Doporučuji předloženou disertační práci Ing. Jany Štěpánkové k obhajobě.

Navrhovaná známka

Posudek oponenta

Abraham, Karel

Po formální stránce má práce vysokou úroveň. Je přehledná, logicky uspo-řádaná, opatřená všemi náležitostmi jako je obsah, vysvětlivky zkratek, ob-sahuje spousty grafických znázornění provedených propočtů, obsahuje po-třebnou přílohovou část, zpracovanou disertantkou a obsahuje závěr. Po jazykové stránce je práce na velmi dobré úrovni, vyjadřování je srozumi-telné, gramaticky správné. Předložená disertační práce má zajímavé téma, je perfektně zpracovaná, zvo-lené téma je aktuální, konkrétně zaměřené a vykazuje jednoznačné a správné závěry. Předloženou disertační práci doporučuji přijmout k obhajobě.

Navrhovaná známka

Dufek, Zdeněk

Práce splňuje podmínky dané zákonem a interními předpisy univerzity. Je třeba vyzdvihnout pečlivost zpracování a potenciál práce k pedagogickému využití. Disertační práce splňuje podmínky uvedené v § 47 odst. 4 zákona č. 111/1998 Sb., o vysokých školách. Disertační práci doporučuji k obhajobě.

Navrhovaná známka

Klaban,, Vladimír

Bibliografické citace dokumentů jsou většinou v souladu s ČSN ISO 690 a 690-2 (01 0197). Publikační činnost studentky - hodnoceno podle uvedeného výčtu v disertační práce je na postačující úrovni. Práci doporučuji k obhajobě.

Navrhovaná známka

Otázky

eVSKP id 95823