OCELKOVÁ, Z. Návrh komunikačního mixu ve vybraném podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.

Posudky

Posudek vedoucího

Milichovský, František

1) Který region považujete za hlavní, na nějž budou zaměřeny příslušné návrhy?

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů A Diplomantka zpracovala předloženou diplomovou práci na vysoké úrovni a tím také naplnila stanovené cíle.
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod A Stanovený postup řešení diplomové práce odpovídá tématu práce.
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B Diplomantka zpracovala teoretickou část na velmi kvalitní úrovni a na jejím základě následně provedla shrnutí realizovaných analýz.
Praktická využitelnost výsledků B Pro vybraný podnik představuje předložená diplomová práce významný a kvalitní podklad pro stanovení komunikace vůči koncovým zákazníkům.
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B Práce obsahuje drobné nedostatky, které výrazně nesnižují celkovou kvalitu práce.
Práce s informačními zdroji, včetně citací B Použité zdroje plně odpovídají zadanému tématu a jejich využití je na vyčerpávající úrovni.
Navrhovaná známka
B

Posudek oponenta

Navrátilová,, Ludmila

Předložená diplomové práce, která zpracovává téma z oblasti cestovního ruchu přináší komplexní řešení propagace luxusního cestovního zájezdu. Za slabší stránku shledávám výzkumnou část, která nebyla zaměřena na cílovou skupinu zákazníků, a proto praktická využitelnost práce dosahuje průměrného výsledku.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů B
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod C
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry C
Praktická využitelnost výsledků C
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B
Práce s informačními zdroji B
Navrhovaná známka
C

Otázky

eVSKP id 103401