MASÁR, I. Analýza hudebních multiefektů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2011.

Posudky

Posudek vedoucího

Friedl, Martin

Student Igor Masár ve své práci vysvětlil princip nejpoužívanějších kytarových efektů. Dále popsal celý kytarový řetězec a jednotlivé vlivy na kvalitu výsledného zvuku. V poslední části své práce provedl psychoakustická měření. Ve své práci postupoval se zájmem o zpracovávanou problematiku a k řešení problémů přistupoval zcela samostatně.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění zadání A 48/50
Aktivita během řešení a zpracování práce (práce s literaturou, využívání konzultací, atd.) C 15/20
Formální zpracování práce B 16/20
Využití literatury A 9/10
Navrhovaná známka
B
Body
88

Posudek oponenta

Kubásek, Radek

Student popsal různé kytarové zvukové efekty. Následně změřil časové odezvy kytarových efektů analogového a číslicového zařízení a zobrazil jejich spektrum. Na nějakým způsobem vybraných lidech pak subjektivně testoval kvalitu či přínos číslicového a analogového efektového zařízení. Chybí hodnocený získaných dat a údajů. Zadání práce je v podstatě splněno, nicméně student neřešil žádný elektrotechnický problém, který by se v bakalářské práci dal očekávat. Odborně tudíž nehodnotím práci nijak kladně. Po formální stránce je práce průměrná.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků zadání A 18/20
Odborná úroveň práce E 25/50
Interpretace výsledků a jejich diskuse E 10/20
Formální zpracování práce C 7/10
Navrhovaná známka
D
Body
60

eVSKP id 39247