JELÍNEK, M. Hodnoceni investičního záměru [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.

Posudky

Posudek vedoucího

Luňáček, Jiří

Práce má praktické využití, je ale aplikačně omezena pouze na jeden problém. Řešením jde o jednodušší práci za použití známých postupů.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů C Práce přináší reálné výsledky, jejichž využití je ale pouze praktické. Metody a postupy řešení jsou obecně známé, nejsou nijak inovativní.
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod C Metody a postupy řešení jsou obecně známé, nejsou nijak inovativní. Obtížností se toto téma řadí k jednodušším, četnost řešení je poměrně velká.
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B Prezentace výsledků je na dobré úrovni, struktura řešení je přehledná a názorná.
Praktická využitelnost výsledků B Lze předpokládat, že výsledky bude příjemce aplikovat na reálný problém.
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň C Terminologicky je práce na dobré úrovni. Autor se ale dopustil drobných stylistických chyb. Zásadní prohřešky ale práce neobsahuje.
Práce s informačními zdroji, včetně citací C Citováno je pouze z domácích monografií, postrádám více cizojazyčných zdrojů a původních vědeckých článků.
Navrhovaná známka
C

Posudek oponenta

Nováčková, Eva

V diplomové práci bylo dosaženo splnění zadaného cíle. Práce je srozumitelná a přehledná. Dává společnosti jasné doporučení, zda a v jaké konkrétní variantě je vhodné investiční projekt realizovat.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů A
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry A
Praktická využitelnost výsledků A
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B
Práce s informačními zdroji B
Navrhovaná známka
A

Otázky

eVSKP id 91210