ŠIKULOVÁ, A. Návrh komunikačního mixu vybraného podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.

Posudky

Posudek vedoucího

Milichovský, František

1) Lze považovat Žebětínský dvůr za dobrou volbu pro konání eventu? 2) Je adekvátní částka 24000 Kč pro občerstvení 80 osob na celý den? Jaké ceny nabízí Žebětínský dvůr?

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů A Diplomantka zpracovala diplomovou práci na vysoké úrovni a tím také dosáhla stanovených cílů.
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B Při zpracování jednotlivých části došlo k drobným odchylkám, které nemají dopad na dosažené výsledky. Samotný postup řešení diplomové práce odpovídá tématu práce.
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry A Stavebnictví a veřejné stavby představují velmi náročnou oblast pro realizaci marketingové analýzy. Diplomantka zpracovala teoretickou část na vysoké úrovni a na jejím základě následně provedla shrnutí realizovaných analýz.
Praktická využitelnost výsledků B Práce obsahuje drobné nedostatky, které však nesnižují celkovou kvalitu práce.
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B Práce obsahuje drobné nedostatky, které výrazně nesnižují celkovou kvalitu práce.;
Práce s informačními zdroji, včetně citací A Použité zdroje plně odpovídají zadanému tématu a jejich využití je na vyčerpávající úrovni.
Navrhovaná známka
B

Posudek oponenta

Ing.Petr Svoboda,Ph.D.

Diplomantka splnila stanovené cíle pomocí zvoleného postupu velmi úspěšně. Pro požadované výsledky využila vhodných metod, které podrobně a zřetelně představila v obecné rovině a následně je pak konkrétně praktikovala. Výsledky také dostatečně interpretovala. Samozřejmě vzhledem k velkému množství faktorů, které mají vliv na marketingovou činnost firmy KELLER, by diplomantka musela využitelnost výsledků otestovat v nepříliš vlídném prostředí stavebnické praxe, aby bylo možné tyto stoprocentně prohlásit za úspěšné. Struktura a jazyková úroveň práce je přes drobné chyby velmi dobrá a úroveň využívání informačních zdrojů pak vysoká.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů A
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B
Praktická využitelnost výsledků C
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B
Práce s informačními zdroji A
Navrhovaná známka
B

Otázky

eVSKP id 103408