URBAN, P. Podnikatelský plán pro založení nutriční poradny [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Diplomant pracoval iniciativně a samostatně. Práce je, i přes drobné nedostatky, na dobré úrovni. Doplňující otázka: Na straně 80 uvádíte výkaz Cashflow. Jakým způsobem byly kalkulovány částky "Stav peněžních prostředků na začátku období" v letech 2019 a 2020?
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | B | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | C | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | C | ||
Praktická využitelnost výsledků | C | ||
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | B | ||
Práce s informačními zdroji, včetně citací | C |
Autor ve své práci popisuje problematiku založení podniku zabývajícího se nutričním poradenstvím. Cílem práce je zpracování podnikatelského plánu pro daný podnik. Práce je psána strukturovaně a je rozdělena do několika částí, které na sebe logicky navazují.Stanovené cíle autora byly splněny. V případě reálného využití podnikatelského plánu by bylo ovšem zapotřebí detailnější analýzy rizik (např. finančních) a větší komparace s dnešní dynamikou trhu. Literatura je vzhledem k charakteru práce citována vhodným způsobem.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | B | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | C | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | C | ||
Praktická využitelnost výsledků | C | ||
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | B | ||
Práce s informačními zdroji | C |
eVSKP id 100549