KOUBEK, F. Návrh komunikačního mixu vybraného podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.

Posudky

Posudek vedoucího

Milichovský, František

Diplomová práce popisuje velmi zajímavý produkt, který je velmi inovativní a současně reflektuje trend online marketingu. 1) Jaké sociální faktory působí na trh reklamní produkce? 2) Jaký trh lze označit jako klíčový pro nabízený produkt? 3) V jaké lokalitě v Brně je nejvhodnější uspořádání konference (s. 73)?

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů B Diplomant naplnil stanovené cíle diplomové práce na dobré úrovni.
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B Stanovený postup řešení diplomové práce odpovídá zadanému tématu.
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B Diplomant zpracoval teoretickou část na kvalitní úrovni a na jejím základě následně provedl shrnutí analytické části.
Praktická využitelnost výsledků B Pro vybraný podnik představuje předložená diplomová práce kvalitní podklad pro stanovení vhodné komunikační strategie směrem k zákazníkům na B2B trhu.
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň C Z hlediska formálního hlediska obsahuje diplomová práce chyby, které v komplexním měřítku nesnižují významně kvalitu celé diplomové práce.
Práce s informačními zdroji, včetně citací B Při práci se odbornými zdroji vyzdvihuji použití převážně cizojazyčné odborné literatury. Některé části postrádají uvedení zdroje, které však z kontextu práce jsou prací autora - vzhledem k tomu, že autor diplomové práce je jeden ze spolumajitelů podniku.
Navrhovaná známka
B

Posudek oponenta

Chalupa, Patrik

Práce je kvalitně zpracována jak po stránce obsahové, tak i formální. Je z ní zřejmé, že se autor v dané problematice orientuje, dobře zná popisovanou společnost a přípravě věnoval dostatek času. Použitá metodika je adekvátní, literární rešerše poskytuje dostatečný základ pro vlastní práci. Analýzy jsou sestaveny korektně a z nich vycházející návrhy jsou relevantní. Společnost může tyto návrhy bez problému zohlednit v praxi. Práce obsahuje drobné stylistické nedostatky, které ale celkovou úroveň nesnižují.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů B
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry A
Praktická využitelnost výsledků A
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B
Práce s informačními zdroji B
Navrhovaná známka
B

Otázky

eVSKP id 103404