MALÁSKOVÁ, D. Podnikatelský plán pro založení cukrárny [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
1) V jakém časovém horizontu dojde k návratnosti investice do počátku podnikání? 2) Jakým způsobem by byl využit kladný výsledek hospodaření, který od roku 2018 vychází ve všech variantách kladně.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | B | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | B | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | B | ||
Praktická využitelnost výsledků | C | ||
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | B | ||
Práce s informačními zdroji, včetně citací | A |
Podnikatelský plán popisuje všechny potřebné oblasti, autorka věnuje detailní pozornost finančnímu plánu a odlišení se od konkurence. U konkurence by bylo zajímavé sledovat účetní uzávěrky firem v okolí, pokud jsou zapsány v obchodním rejstříku.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | B | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | A | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | B | ||
Praktická využitelnost výsledků | B | ||
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | A | ||
Práce s informačními zdroji | C |
eVSKP id 103528