VAŘACHOVÁ, J. Marketingový plán pro společnost Fablaja s.r.o. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.

Posudky

Posudek vedoucího

Šimberová, Iveta

V kapitole 1 uvádíte cíl na rok 2018, v práci řešíte rok 2017. Předpokládám, že je to překlep. Můžete vysvětlit? Pokládám v souvislosti s hodnocením následující dotazy: 1) Kde vidíte kritická místa vašeho návrhu? Jaká opatření navrhujete na jejích eliminaci? 2) Jakým způsobem jste setrojila maticu BCG? Vysvětlete.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů C Cíle práce jsou splněny za předpokladu, že plán se týká roku 2017 a ne roku 2018. Vysvětlete v dotazech.
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod C Postup je zvolen adekvátně, metody jsou relevantní.
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry C Výsledky práce přináší konkrétní návrhy na zlepšení situace firmy.
Praktická využitelnost výsledků C Předpokládá se praktický výsledek tohoto plánu, chybí mi tady větší precíznost v odborném vyjadřování, dále vytipování kritických míst a opatření na jejích eliminaci. Viz dotazy.
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň C Práce vyhovuje základním požadavkům. Nicméně v některých částech by jsem očekávala větší precíznost v používání odborných pojmů a terminologie. V práci jsou překlepy, nedokončené slova a pod.
Práce s informačními zdroji, včetně citací B Práce se zdroji odpovídá požadvkům na tento typ prací.
Navrhovaná známka
C

Posudek oponenta

Metálová, Petra

Bakalářská práce splňuje stanovené cíle. Plán vychází z provedených analýz a je použitelný v praxi. V některých částech autorka používá neformální stylizaci. Tuto bakalářskou práci doporučuji k obhajobě.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů C
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod C
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry C
Praktická využitelnost výsledků C
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň D
Práce s informačními zdroji C
Navrhovaná známka
C

Otázky

eVSKP id 103490