ZABLOUDIL, A. Návrh komunikačních aktivit konkrétního podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.

Posudky

Posudek vedoucího

Mráček, Pavel

Autor v práci projevuje schopnost aplikovat získané teoretické poznatky v analytické i návrhové části. Práce má logickou strukturu, avšak členění kapitol a samotného obsahu pak kvůli využití kapitol až do páté úrovně působí lehce nepřehledně. V práci je využito adekvátních metod. Autor zde vhodně volí hlavní konkurenci, kterou s analyzovaným barem porovnává. Dále práce obsahuje několik relevantních návrhů. které se dají označit za prakticky realizovatelné a přínosné. Otázky k obhajobě: - Co si myslíte o případném nastavení "vstupného" na Vámi navrhované akce typu šipkařský turnaj či turnaj ve stolním hokeji (akce kde je zapotřebí zajištění občerstvení, cen pro vítěze, atp.), jakožto prostředku pro snížení nákladů na pořádání akce? - Jak často v průběhu roku doporučujete baru realizovat akce podobného typu které uvádíte v kapitole 4.1.5?

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů C
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod C Autor v práci zvolil standardní postup i použité metody. Tyto metody jsou využity adekvátně.
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry D Interpretace dosažených výsledků a jejich vyvozených závěrů mohla být podrobnější.
Praktická využitelnost výsledků D Výsledky práce se dají vnímat jako prakticky využitelné. Pro větší využitelnost bylo vhodné analýzy i návrhy podrobněji rozebrat.
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň D Práce má logickou strukturu. Přehlednost však trochu narušuje členění kapitol v obsahu práce, kde autor využil odkazy až na kapitoly pátého řádu. Vhodnější bylo obsah generovat pouze do kapitol řádu třetího. Autor v práci využívá vhodné terminologie a celkově je práce na dobré jazykové úrovní.
Práce s informačními zdroji, včetně citací C Autor v práci využívá adekvátních informačních zdrojů, které pak vhodně cituje.
Navrhovaná známka
C

Posudek oponenta

Richter, Vít

Autor se v práci zaměřuje na zlepšení komunikačních aktivit podniku, který podniká v oblasti prodeje alkoholických nápojů a pohostinské zábavy. Tato podnikatelská činnost má ovšem hodně legislativních omezení, které autor při své práci nebere do úvahy. Analýza prostředí a konkurence je ovšem velice dobře a podrobně zpracovaná. Formátování má své nedostatky. Kvůli zvolenému formátování jsem se občas ztrácel - rozhodně nedoporučuji tolik úrovní nadpisů. Návrhová část by měla být víc detailnější a kalkulace rozhodně reálnější. Práce se zdroji je víceméně v pořádku. Práci doporučuji k obhajobě, návrhy jsou dobré, lze je ovšem lépe zpracovat.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů C
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod D
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry D
Praktická využitelnost výsledků C
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň C
Práce s informačními zdroji B
Navrhovaná známka
C

Otázky

eVSKP id 103480