GESCHEIDT, D. Elektronické peníze [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2017.

Posudky

Posudek vedoucího

Zeman, Václav

Cílem práce bylo provést srovnání různých typů elektronických měn a navrhnout aplikaci, která by demonstrovala jejich funkci. Student pracoval samostatně, pravidelně mne seznamoval s postupem práce. Určité výhrady mám k navržené aplikaci, zvolený způsob demonstrace není optimální, ale přesto lze konstatovat, že cíle zadání splňuje. Větší pečlivost mohl student věnovat formálnímu zpracování práce. Práci doporučuji k obhajobě a vzhledem k uvedeným výhradám navrhuji hodnocení D/68b.

Navrhovaná známka
D
Body
68

Posudek oponenta

Komosný, Dan

Student zadání práce splnil s výhradami, které uvádím níže. Formální úprava práce vykazuje nedostatky. V práci jsou gramatické chyby. Chyby jsou i v krátkém anglickém abstraktu. Některé rovnice jsou špatně formátovány. Je potřeba rozlišovat, co má být zapsáno kurzívou. Většina práce je rešerše kryptoměn a elektronického obchodování. Jako praktickou část autor vytvořil webovou prezentaci, která kopíruje rešerši uvedenou v bakalářské práci. Webová prezentace je vystavena na adrese www.elektronicke-penize.ml. Vlastní přínos studenta je popsán pouze na posledních dvou stranách.

Navrhovaná známka
E
Body
55

Otázky

eVSKP id 101886