HAŠTABOVÁ, J. Rozvoj malé firmy cestou diverzifikace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2008.

Posudky

Posudek vedoucího

Koráb, Vojtěch

Jedná se o velmi solidní práci, byť však s některými připomínkami. Cenná je její praktická orientace.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění cíle a rozsahu zadání A Cíle diplomové práce byly splněny. Byla navržena strategie diverzifikace pro malou, reálnou firmu.
Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) B Teoretická část je velmi dobrá. Chybí tam část týkající se problému "proč diverzifikovat" z podnikatelského hlediska.
Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) A Analytická část práce je výborná včetně provedení primárního šetření cestou ankety.
Odborná úroveň navrhované části A Návrhová část je velmi prakticky orientována. je vidět, že byla zpracována na konkrétní zadání z malé firmy.
Přínos a praktické využití návrhu A Praktické návrhy jsou využitelné ve firmě bezezbytku. Cením si přílohové části s ukázkou jednotlivých návrhů.
Iniciativa a samostatnost při zpracování B Diplomantka pracovala samostatně, byť s určitými přetržkami. Řídila se však pokyny vedoucího diplomové práce.
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 B Seznam literatury je kvalitní. Literatura je však v textu citována sporadicky.
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň A Práce je po formální i grafické stránce na výši.
Navrhovaná známka
A

Otázky

Posudek oponenta

Pavlíková, Hana

Navrhovaná známka
B

eVSKP id 10563