ŠVARC, P. Analýza a návrh webového portálu firmy TOPPEX, s.r.o. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.

Posudky

Posudek vedoucího

Luhan, Jan

Práce je věnována dílčím návrhům v rámci řešení konkrétního projektu firmy Toppex, s.r.o.. Autor se zaměřuje na logický návrh interaktivního portálu pro realizaci e-learningových kurzů. Teoretická část je věnována především technologiím pro realizaci a stručné charakteristice východisek pro SEO. V rámci analýzy je prostor věnován bližší specifikaci projektu se zaměřením především na cílové skupiny projektu. V návrzích je následně řešen logický návrh kroků pro uživatele, využití databáze pro získání statistických údajů, které budou využity v monitorovacích zprávách projektu. Dále je zde i stručný nástin plánované propagace projektu. Výstupy práce jsou praktické a realizovatelné (a částečně již realizované). V práci je však, bohužel, z mého pohledu řada oblastí řešena pouze souhrnně (absence vysvětlení některých pojmů – Giniho index, … - apod.), což v kombinaci s nedostatky ve formální oblasti a odbornosti vyjadřování negativně ovlivňuje celkový dojem z práce.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů C
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod C
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry D
Praktická využitelnost výsledků C
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň E
Práce s informačními zdroji, včetně citací D
Navrhovaná známka
D

Posudek oponenta

Kramoliš,, Jan

"Poněkud neformální jazyk na str. 42. Práce by mohla čerpat z více zdrojů. Práce místy obsahuje chyby a překlepy (např. prowider). Autor mohl zpracovat krátkou SEO analýzu u nejdůležitějších českých vyhledavačů (Seznam, Google), dále také mohl graficky zpracovat ""sitemap"" webu. Práci doporučuji k obhajobě."

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů B
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry C
Praktická využitelnost výsledků C
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň D
Práce s informačními zdroji D
Navrhovaná známka
C

Otázky

eVSKP id 65456