VALA, L. Softwarová podpora procesů v prostředí Microsoft Sharepoint Server [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.

Posudky

Posudek vedoucího

Kříž, Jiří

Analytická část práce mohla být podrobněji rozpracována, tomu pak i odpovídá vlastní návrh řešení, který je spíše v obecné rovině a tedy hůže realizovatelný. Především pak kapitola Věda a Výzkum je zaměřena pouze na komunikaci a spolupráci s emailovým klientem. Práci doporučuji k obhajobě. Otázky: 1. Navrhoval by jste řešení posravené na vlastním SharePoint Serveru nebo využít formu Cloud Computingu? 2. Jak by jste řešil v interní části například zadávání a kontrolu úkolů? 3. Jak by byla řešena podpora týmové práce, například práce skupiny na projektu?

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Odborná úroveň navrhované části E Návrhová část mohla být více konretizována.
Přínos a praktické využití návrhu D Vzhledem k obecnějšímu návrhu řešení je i praktické využití návrhu hůře realizovatelné.
Iniciativa a samostatnost při zpracování B
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 D U některých obrázků chybí popisy včetně zdrojů (např. str. 22,25,26).
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň C
Splnění cíle a rozsahu zadání D Cíl práce mohl být více zaměřen na praktické zpracování než na seznámení s technologií MS SharePoint Server.
Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) E Analytická část obsahuje některé drobné nepřesnosti (např. str.43 - sekretářka ústavu financí zajišťuje úkony pro ústav informatiky). Celá analytická část mohla být detailněji rozpracována.
Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) C
Navrhovaná známka
D

Posudek oponenta

Raška, Pavel

Navrhovaná známka
C

eVSKP id 52520