HEJDA, J. Aplikace akustické analýzy hovoru pro systém Android [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2018.

Posudky

Posudek vedoucího

Mekyska, Jiří

Student realizoval diplomovou práci nad rámec zadání. Celý systém je navržen a implementován na velmi vysoké úrovni, sleduje nejmodernější trendy v oblasti vývoje mobilních a serverových aplikací, a jako celek je uživatelsky přívětivý a intuitivní. Ve spolupráci s neurology z I. Neurologické kliniky Nemocnice u sv. Anny v Brně se předpokládá nasazení systému pro vzdálené monitorování hypokinetické dysartrie pacientů s Parkinsonovou nemocí. Student k práci přistupoval velmi aktivně a samostatně. Práce má dobrou formální úroveň. S literaturou bylo pracováno dostatečně.

Navrhovaná známka
A
Body
98

Posudek oponenta

Mucha, Ján

Požiadavky zadania tejto práce boli splnené v plnej miere. Návrh systému a jeho následná implementácia je na veľmi vysokej úrovni a splňuje všetky známky odbornosti. Systém využíva jedny z najnovších a najrozšírenejších technológií v danej oblasti vývoju software. Formálne spracovanie práce je taktiež na výbornej úrovni, objavujú sa iba minimálne nedostatky (občas chýba pevná medzera, zlé umiestenie obrázku a pod. ). Čo vidím ako nedostatok je rozsah použitej literatúry (11 zdrojov). Popis implementácie a dosiahnutých výsledkov je miestami až príliš detailný a neprehľadný. Prácu celkovo hodnotím ako veľmi kvalitne prevedenú a vzhľadom na spomenuté nedostatky navrhujem 94 bodov, čiže A.

Navrhovaná známka
A
Body
94

Otázky

eVSKP id 110066