VALOUCH, V. Marketingový mix podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.

Posudky

Posudek vedoucího

Kaňovská, Lucie

Diplomová práce předkládá návrhy v oblasti marketingového mixu QUICK bistra. Autor v práci prokázal schopnost využít získaných teoretických poznatků v analytické a návrhové části. Práce má logickou a přehlednou strukturu. Návrhová část obsahuje praktické návrhy z oblastí marketingového mixu, které jsou velmi dobře podnikem využitelné. Návrhy, které jsou plánovány i s ohledem na čas a podmínky realizace vycházejí z velmi dobré znalosti prostředí bistra autorem. Diplomant pracoval samostatně, aktivně a se zájmem. Cíl práce byl naplněn. Práci doporučuji k obhajobě.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů B Stanovený cíl práce byl naplněn na velmi dobré úrovni.
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B Student ve své práci zvolil metody odpovídající zaměření práce.
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B Student prokázal dobrou schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich odpovídající závěry.
Praktická využitelnost výsledků A Návrhy vycházejí z provedených analýz a odpovídají současné situaci podniku. Diplomant se snažil objektivně zhodnotit své návrhy, včetně časového harmonogramu realizace návrhů, možných rizik realizace návrhů, kontroly plnění návrhů a očekávaných přínosů. Návrhy jsou pro QUICK bistro realizovatelné a přínosné.
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B Práce má logickou a přehlednou strukturu a využívá standardního členění do kapitol. Autor používá vhodnou terminologii a vyjadřuje se na dobré jazykové úrovni.
Práce s informačními zdroji, včetně citací B Autor v práci využívá adekvátních informačních zdrojů, které jsou vhodně citovány.
Navrhovaná známka
B

Posudek oponenta

Chovan, Peter

Autor se v práci zabývá marketingovým mixem QUICK bistra. Práce disponuje velmi kvalitní analytickou částí. Zpracování teoretických východisek je taktéž na velmi dobré úrovni a vychází z reálných poznatků. Práce byla vypracována přehledně, byla dodržena zadaná struktura a byly využity autorem zvolené metody. Vlastní návrhy autora jsou zajímavé a přínosné, hlavně proto, že vycházejí z velice dobré znalosti prostředí bistra autorem. I proto jsou jeho návrhy realizovatelné s minimálními náklady a jejich realizace je časově přijatelná. Cíl práce byl naplněn, a proto doporučuji diplomovou práci k obhajobě.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod A
Praktická využitelnost výsledků B
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B
Práce s informačními zdroji A
Splnění stanovených cílů B
Navrhovaná známka
B

Otázky

eVSKP id 110119