LIGOCKI, R. Detekce odložených zavazadel ve veřejných prostorech [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2018.

Posudky

Posudek vedoucího

Uher, Václav

Student na své práci aktivně a samostatně pracoval a výsledky průběžně konzultoval. Při řešení problému používal nejnovější poznatky a metody. Zadání bylo splněno. Po formální stránce se objevuje jenom několik drobných překlepů (například síťě). Práci hodnotím jako zdařilou A – 93 bodů.

Navrhovaná známka
A
Body
93

Posudek oponenta

Mašek, Jan

Práce se zabývala detekcí odložených zavazedel z videí. Student zvolil nový typ detekčního algoritmu založeného na hlubokém učení. Zadání práce bylo sice splněno, ale celkově práce působí velmi nedodělaným dojmem. Práce má 38 stran, z toho vlastní text je obsažen pouze asi na 20 stranách. Práce je tedy po obsahové stránce velmi stručná. Postrádám zde tedy hlubší teoretický rozbor, popis vytvořeného algoritmu, dále pak nějaké měřitelné výsledky nebo výstupy při trénování a testování neuronové sítě (v celé práci není žádné číselné zhodnocení). Po formální stránce práce obsahuje velké množství pravopisných chyb a dalších nepřesností, ikdyž byla práce odevzdána s předstihem. Na druhou stranu k vytvořenému programu nemám připomínky. Program je plně funkční a je přínosem. Práci hodnotím známkou C/70 bodů.

Navrhovaná známka
C
Body
70

Otázky

eVSKP id 110198