MASLÁK, R. Webový portál pro pořádání závodů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2018.

Posudky

Posudek vedoucího

Zeman, Václav

Cílem práce bylo navrhnout a realizovat webový portál pro podporu pořádání závodů. Student se zhostil tohoto úkolu svědomitě, pravidelně konzultoval postup práce a přicházel s vlastními náměty na řešení. Studentovi se podařilo vytvořit funkční systém, který splňuje požadavky zadání.

Navrhovaná známka
A
Body
95

Posudek oponenta

Sikora, Marek

Práce se zabývá tvorbou webového portálu pomocí redakčního systému. V práci je podrobně popsán celý proces výběru technologie, návrhu a samotné tvorby webu. Výsledná webová stránka pak splňuje všechny požadované kritéria. Při zpracovávání této práce student prokázal hlubší teoretické i praktické znalosti programování webů. Nicméně webová stránka mohla disponovat modernějším designem. Toho mohlo být dosaženo například využítím některého z CSS frameworků. Po formální stránce jsem v práci nalezl několik drobností jako přetékající tabulka a nadpisy, nejednotné formátování odstavců a několik gramatických chyb. Celkově však práci hodnotím jako zdařilou a na dobré odborné úrovni.

Navrhovaná známka
A
Body
91

Otázky

eVSKP id 110216