NAVAROVÁ, V. Studie služeb pro neziskovou organizaci v oblasti vysokoškolských studentů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.

Posudky

Posudek vedoucího

Jurová, Marie

Práce byla zpracována na základě pravidelných konzultací v průběhu závěrečného ročníku bakalářského studia. Je nutno vyzvednout zájem a motivaci pro organizaci, která poskytuje služby vysokoškolským studentům jak po stránce informací o základních možnostech, tak i o možnostech realizace přání v globalizovaném prostředí.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů B Cíl byl orientován na zabezpečení vysokoškolských studentů v globalizovaném prostředí potřebnými službami pro realizaci jejich požadavků na získání zkušenosti mimo svoji vzdělávací instituci a byl splněn.
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B Popis vychází z určení poslání neziskové organizace pro studenty vysokých škol a je rozšířen o teoretické přístupy pro jejich řízení. Následuje analýza vybrané neziskové organizace, zakončena závěry současného stavu . Na těchto předcházejících částech jsou předloženy návrhy k hodnocení služeb vybrané neziskové organizace.
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B Všechny navržené možnosti hodnocení služeb od budoucích "zákazníků" jsou na úrovni univerzit realizovatelné a přinesou větší možnosti pro vysokoškolské studenty v době jejich studia i krátce po jejich ukončení.
Praktická využitelnost výsledků B Pokud nezisková organizace bude mít potřebné finanční zdroje, tak výsledky poslouží větší motivaci studentů se inspirovat pro zabezpečení potřebných kontaktů na organizace v jiných státech světa.
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B Sestavení práce a formální náležitosti splňují požadavky směrnice univerzity pro sestavení bakalářské závěrečné práce. Odborná úrovně při teorii neziskových organizací odpovídá požadavkům řízení těchto organizací.
Práce s informačními zdroji, včetně citací B Způsob zpracování dokumentuje dobrou práci s informačními zdroji jak knižními, tak i elektronickými. Požadavky na pravidla citací jsou dodržen.
Navrhovaná známka
B

Posudek oponenta

Tesař, Rostislv

Cílem BP je navrhnout zkvalitnění a rozšíření služeb zákazníků ze sektoru VŠ. Práce je hlavně popisná, obsahuje málo ekonomických údajů. Doporučení jsou " jednoduchá" , na př. zavést přípravný seminář ( jaké jsou náklady a výnosy???) či dodržování standardů, což považuji za povinnost v každé organizaci. Cíl práce byl , i přes uvedené výhrady, splněn

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry C
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod C
Praktická využitelnost výsledků C
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň C
Práce s informačními zdroji B
Splnění stanovených cílů C
Navrhovaná známka
C

Otázky

eVSKP id 109561