KARAFA, M. Firemní kultura a její vliv na efektivitu práce [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.

Posudky

Posudek vedoucího

Pokorný, Jiří

Zdařilá práce vycházející z praxe a směřující do praxe. Otázka: Do jaké míry firma akceptovala předložené návrhy?

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Odborná úroveň navrhované části B
Přínos a praktické využití návrhu A
Iniciativa a samostatnost při zpracování A
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 C
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň A
Splnění cíle a rozsahu zadání A
Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) A
Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) B
Navrhovaná známka
B

Posudek oponenta

Novák, Ondřej

Navrhovaná známka
A

eVSKP id 39154