ČÁSTEK, M. Analýza procesů ve firmě za účelem optimalizace CRM systému ve vybrané společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.

Posudky

Posudek vedoucího

Klčová, Hana

Bakalářská práce se zabývá analýzou a optimalizací CRM systému společnosti působící v poradenství v oblasti úspory nákladů za energie. V analýze je podrobně popsán interně vyvíjený CRM systém a jeho moduly, včetně návaznosti na ostatní informační systémy společnosti. V práci oceňuji vlastní návrh řešení obsahuje vybraná vylepšení včetně způsobu realizace, která by mohla vést k urychlení práce uživatelů, a zvýšit tak jejich efektivitu práce při obsloužení klientů. Vzhledem k celkové úrovni zpracování práce a navrženým opatřením, která je možno ihned implementovat, navrhuji pro celkové hodnocení známku A.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů A
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B
Praktická využitelnost výsledků A
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B
Práce s informačními zdroji, včetně citací A
Navrhovaná známka
A

Posudek oponenta

Sodomka, Petr

Práce je zaměřena na analýzu a optimalizací CRM systému ve společnosti, která působí jako poradce v oblasti úspory nákladů za energie. Diplomant detailně popsal interně vyvíjený CRM systém a charakterizoval vazby na ostatní informační systémy v organizaci. Hlavním přínosem je bezesporu návrh vlastního řešení včetně zlepšení a způsobu jejich realizace, což povede ke zvýšení uživatelského komfortu a efektivity práce při obsluhování zákazníků. Práce je přehledná, výsledky přímo použitelné v praxi, proto její celkovou úroveň hodnotím známkou A.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů A
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod A
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B
Praktická využitelnost výsledků A
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B
Práce s informačními zdroji A
Navrhovaná známka
A

Otázky

eVSKP id 110609