MAYER, D. Podnikatelský záměr rozvoje firmy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.

Posudky

Posudek vedoucího

Solař, Jan

Jedná se o bakalářskou práci velmi dobré odborné úrovně, která mohla být výborná, kdyby autor věnoval řešení dostatečný čas.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Odborná úroveň navrhované části B Věcná úroveň návrhové části je velmi dobrá.Dojem kazí časté gramatické i jazykové chyby.
Přínos a praktické využití návrhu B Navrhovaná opatření jsou v praxi podniku využitelná.
Iniciativa a samostatnost při zpracování C Student minimálně spolupracoval s vedoucím práce a celá práce byla zpracována ve velkém časovém tlaku, na konci. vymezeného období. Oceňuji však orientaci v problémech a schopnost samostatné práce.
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 A Citace odpovídají ČSN. Oceňuji využití internetových zdrojů.
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň B Formální uspořádání velomi dobré, jazyková úroveň mizerná, způsobená nedostatečnou redakcí z důvodu časové tísně.
Splnění cíle a rozsahu zadání B Stanovené cíle byly splněny, předepsaný rozsah překročen.
Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) B Teoretická část vytváří dostatečný metodický nástroj pro vlastní řešení
Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) B Analytickou část hodnotím jako velmi dobrou.
Navrhovaná známka
B

Posudek oponenta

CSc, Jaromír Svoboda,

Navrhovaná známka
B

eVSKP id 19137