MAYER, D. Podnikatelský záměr rozvoje firmy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.
Jedná se o bakalářskou práci velmi dobré odborné úrovně, která mohla být výborná, kdyby autor věnoval řešení dostatečný čas.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Odborná úroveň navrhované části | B | Věcná úroveň návrhové části je velmi dobrá.Dojem kazí časté gramatické i jazykové chyby. | |
Přínos a praktické využití návrhu | B | Navrhovaná opatření jsou v praxi podniku využitelná. | |
Iniciativa a samostatnost při zpracování | C | Student minimálně spolupracoval s vedoucím práce a celá práce byla zpracována ve velkém časovém tlaku, na konci. vymezeného období. Oceňuji však orientaci v problémech a schopnost samostatné práce. | |
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 | A | Citace odpovídají ČSN. Oceňuji využití internetových zdrojů. | |
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň | B | Formální uspořádání velomi dobré, jazyková úroveň mizerná, způsobená nedostatečnou redakcí z důvodu časové tísně. | |
Splnění cíle a rozsahu zadání | B | Stanovené cíle byly splněny, předepsaný rozsah překročen. | |
Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) | B | Teoretická část vytváří dostatečný metodický nástroj pro vlastní řešení | |
Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) | B | Analytickou část hodnotím jako velmi dobrou. |
eVSKP id 19137