POŠVAŘ, J. Vyhodnocení a návrh na zlepšení marketingové strategie hotelu Joseph 1699 v Třebíči po roce provozu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
V předložené diplomové práci oceňuji správně vyhodnocené závěry z analýz aktuálního provozu hotelu. Představené návrhy dobře korespondují se závěry analýz, provedeným stručným průzkumem mezi klienty hotelu a zohledňují aktuální tržní situaci v ubytovacích službách a pohostinství. Otázka k obhajobě: Které ze služeb nabízených hotelem považujete za klíčové z hlediska udržení dlouhodobé spokojenosti zákazníků?
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Odborná úroveň navrhované části | C | ||
Přínos a praktické využití návrhu | B | ||
Iniciativa a samostatnost při zpracování | B | ||
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 | C | ||
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň | B | ||
Splnění cíle a rozsahu zadání | B | ||
Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) | B | ||
Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) | B |
eVSKP id 54274