MARCOŇ, P. Komunikační rozhraní a rozhraní člověk-stroj pro průmyslové senzory [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2009.

Posudky

Posudek vedoucího

Frýza, Tomáš

Diplomant pracoval na vlastním zadání z externí firmy Dinel a jeho úkolem byly celkem tři oblasti: zobrazovací zařízení, sériová komunikace s čidly a řízení celého systému. Aktivní a samostatný přístup diplomanta k řešení celého projektu lze hodnotit jako výjimečný. Rovněž obsahová i formální stránka závěrečné práce převyšuje běžný standard diplomových prací. Zařízení, které diplomant navrhl a vytvořil, bylo otestováno a je plně funkční. Dílčí části závěrečné práce byly v průběhu posledních dvou semestrů rovněž publikovány v elektronickém časopise Electrorevue a na studentské soutěži EEICT 2009. K práci nemám výhrady a doporučuji ji k obhajobě.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění zadání A 50/50
Aktivita během řešení a zpracování práce (práce s literaturou, využívání konzultací, atd.) A 20/20
Formální zpracování práce A 18/20
Využití literatury A 10/10
Navrhovaná známka
A
Body
98

Posudek oponenta

Fedra, Zbyněk

Předložená práce je na vysoké úrovni jak po formální tak po obsahové stránce. Student prostudoval požadované oblasti inteligentních průmyslových senzorů a realizoval konkrétní senzor i s komunikačním modulem a zobrazením na OLED displeji. Přehledně je popsáno i EMC testování finálních modulů.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků zadání A 20/20
Odborná úroveň práce A 48/50
Interpretace výsledků a jejich diskuse A 19/20
Formální zpracování práce A 9/10
Navrhovaná známka
A
Body
96

Otázky

eVSKP id 21939