HOŘEJŠ, J. Zabezpečení přenosu dat mezi klienty a serverem přes hessian protokol [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2012.

Posudky

Posudek vedoucího

Burget, Radim

Student pracoval na práci průběžně a svědomitě. Na jeho práci lze ocenit značnou míru samostatnosti a vlastní iniciativy pro hledání cest řešení problému. Výsledkem práce je plně funkční aplikace, kterou lze integrovat se stávajícím software fakulty.

Navrhovaná známka
A
Body
95

Posudek oponenta

Uher, Václav

Student Jan Hořejš měl za úkol se seznámit s aplikačním serverem Tomcat, protokolem Hessian a následně realizovat zabezpečenou komunikaci s využitím těchto technologií mezi klientem a serverem. V teoretické části student popsal klientské a serverové aplikace, princip vzdáleného volání procedur a srovnal jednotlivé metaprotokoly. V praktické části popsal nastavení serveru, vygenerování certifikátů a implementaci metaprotokolu Hessian do medicínské aplikace. Byly splněny požadavky zadání a práce je na dobré odborné úrovni. Výsledná aplikace je funkční a splňuje body zadání. Po formální stránce se neobjevily žádné významné chyby. Práci doporučuji k obhajobě a hodnotím známkou A.

Navrhovaná známka
A
Body
98

Otázky

eVSKP id 52162