KOHNHEISER, J. Aplikace pro mapování magnetického pole přístrojem F.W.BELL 9950 [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2012.

Posudky

Posudek vedoucího

Hadinec, Michal

Požadavky zadání splnil student v plném rozsahu, v práci postupoval se zájmem o zpracovávanou problematiku, k řešení problémů přistupoval samostatně a s potřebnou iniciativou. Při tvorbě aplikace prokázal své programátorské dovednosti, v experimentální části prokázal tvůrčí schopnosti při měření různých magnetických konfigurací. Výsledky měření jsou zpracovány na požadované úrovni a jsou přínosné. Po formální stránce je práce na dobré úrovni, kvalita některých obrázků by mohla být lepší.

Navrhovaná známka
B
Body
82

Posudek oponenta

Kubásek, Radek

Zadání bakalářské práce se dá považovat za splněné. Student vytvořil program pro komunikaci s daným zařízením. Možnosti ukládaní a zobrazení měřených dat se zdá být dostačující. Práce obsahuje poměrně hodně změřených map magnetického pole. Z experimentální části usuzuji, že se student zabýval měřením pouze stejnosměrných magnetických polí. V teoretické části chybí jakákoliv zmínka o kmitočtovém rozsahu zmíněných metod měření magnetické indukce. V práci postrádám alespoň nějakou zmínku o přesnosti měření, nejlépe pak výpočet nejistot měření. Po formální stránce je práce na standardní úrovni, grafická úprava obrázků by mohla být lepší.

Navrhovaná známka
C
Body
77

Otázky

eVSKP id 52241