ĎURÁNOVÁ, L. Podnikatelský plán - Jídelna u Marků [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.

Posudky

Posudek vedoucího

Šimberová, Iveta

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů B
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B
Praktická využitelnost výsledků C
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B
Práce s informačními zdroji, včetně citací B
Navrhovaná známka
B

Posudek oponenta

Malá, Marie

Bakalářská práce je zpracována přehledně, srozumitelně, v logické návaznosti. Téma je uchopené, jasně stanovéné cíle a hledání řešení je dotažené k závěru s výsledkem. Studentka prokázala, že umí samostatně pracovat. Oceňuji vlastní přínos - výsledky dotazníku by mohli být zajímavé pro současného majitele, pokud má zájem reagovat na aktuální poptávku. Dále využila možnosti učňovských praxí ze školy v sousedním městě, čímž může o něco snížit osobní náklady. Škola vstřícný přístup podnikatele ocení.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů A
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod A
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry A
Praktická využitelnost výsledků A
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň A
Práce s informačními zdroji A
Navrhovaná známka
A

Otázky

eVSKP id 94708