SEDLÁČKOVÁ, M. Řízení průběhu zakázky organizací [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2008.

Posudky

Posudek vedoucího

Jurová, Marie

Řešení problému je zpracováno pro oblast potravinářského průmyslu, kde logistické přístupy jsou limitovány dalšími požadavky na všechny vykonávané činnosti. Návrh je zpracován jako studie s naznačením cest řešení.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění cíle a rozsahu zadání C
Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) B
Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) B
Odborná úroveň navrhované části C
Přínos a praktické využití návrhu B
Iniciativa a samostatnost při zpracování A
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 B
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň B
Navrhovaná známka
C

Otázky

Posudek oponenta

Hrnčířová, Miroslava

Navrhovaná známka
A

eVSKP id 10836