LAZAREVIĆ, V. Kamerový dohledový systém [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2022.

Posudky

Posudek vedoucího

Koton, Jaroslav

S prací studenta jsem byl spokojen, během semestru byl aktivní a dostatečně konzultoval. Zadání práce bylo splněno a rozsah práce je na odpovídající úrovni. Prezentační úroveň práce je dobrá, ale postižena skutečností, že čeština není mateřský jazyk studenta. Práce s literaturou byla vyhovující. Po technické stránce v práci postrádám ukázku nastavení notifikačních zpráv automaticky generovaných systémem, třebaže otázce nastavení SMTP se text věnuje.

Navrhovaná známka
B
Body
80

Posudek oponenta

Přinosil, Jiří

Bakalářská práce se zabývá zprovozněním kamerového systému s hardwarovou WDR technologií a připojeným záznamovým zařízením. V teoretické části jsou popsány vybrané možnosti současných kamerové modulů pro dohledové systémy. V praktické části se pak autor věnuje výběru vhodných komponent a jejich konfiguraci. Práce je po jazykové stránce na špatné úrovni, kdy řada vět je psána stylisticky chybně či nedávají smysl (zde předpokládám, že autor není rodilým mluvčím). Vedle jazykové stránky bych práci vytkl chybějící celkovou koncepci zamýšleného systému, kde není specifikováno, kam by se měl instalovat, jaké jsou tam podmínky a podobně. V práci se občas mluví o laboratorní úloze, ale konkrétní zaměření této úlohy či doplňují informace o ní v práci postrádám.

Navrhovaná známka
C
Body
71

Otázky

eVSKP id 141241