UCHYTIL, J. Podnikatelský záměr – založení provozovny na zpracování a prodej hovězího masa [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.

Posudky

Posudek vedoucího

Heralecký, Tomáš

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů A
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry C
Praktická využitelnost výsledků B
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň C
Práce s informačními zdroji, včetně citací B
Navrhovaná známka
C

Posudek oponenta

Janíčková, Nikola

Student vypracoval diplomovou práci na téma "Podnikatelský záměr – založení provozovny na zpracování a prodej hovězího masa". Závěrečná práce je zpracována poutavým způsobem. Student prokázal znalosti zkoumané problematiky a schopnost převedení teoretických znalostí do praktické roviny. Struktura práce působí uceleným dojmem. V práci se objevují drobné gramatické a slovosledné nedostatky. Závěrečná práce je zpracována na velmi dobré úrovni, a proto ji doporučuji k obhajobě. Otázka k obhajobě: Jakým způsobem jste vybral velikost vzorku pro dotazníkové šetření? Je tento vzorek dostatečně reprezentativní?

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů B
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod A
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry A
Praktická využitelnost výsledků A
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B
Práce s informačními zdroji A
Navrhovaná známka
B

eVSKP id 135719