UCHYTIL, J. Podnikatelský záměr – založení provozovny na zpracování a prodej hovězího masa [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | A | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | B | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | C | ||
Praktická využitelnost výsledků | B | ||
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | C | ||
Práce s informačními zdroji, včetně citací | B |
Student vypracoval diplomovou práci na téma "Podnikatelský záměr – založení provozovny na zpracování a prodej hovězího masa". Závěrečná práce je zpracována poutavým způsobem. Student prokázal znalosti zkoumané problematiky a schopnost převedení teoretických znalostí do praktické roviny. Struktura práce působí uceleným dojmem. V práci se objevují drobné gramatické a slovosledné nedostatky. Závěrečná práce je zpracována na velmi dobré úrovni, a proto ji doporučuji k obhajobě. Otázka k obhajobě: Jakým způsobem jste vybral velikost vzorku pro dotazníkové šetření? Je tento vzorek dostatečně reprezentativní?
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | B | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | A | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | A | ||
Praktická využitelnost výsledků | A | ||
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | B | ||
Práce s informačními zdroji | A |
eVSKP id 135719