TARČÁKOVÁ, D. Marketingový mix podniku vinotéka Staré hory [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.

Posudky

Posudek vedoucího

Novák, Petr

Bakalářská práce je zpracována vyčerpávajícím způsobem. Drobnosti formátového rázu nemají vliv na výslednou úroveň a kvalitu práce. Studentka prokázala velmi dobré teoretické znalosti a jejich aplikaci v praktické části práce. Otázky k obhajobě: 1) Jak jste pracovala s výsledky provedené SWOT analýzy ve vztahu k jednotlivých návrhům? Z textu vyplývá, že jste se zaměřila pouze na eliminaci slabých stránek a posílení silných stránek. 2) Zvažovala jste také umístění venkovního posezení, bude umístěno na ploše ve vlastnictví majitele nebo bude na ploše ve vlastnictví města či městské části? Máte povědomí, jaké jsou ceny za pronájem pozemků?

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů A Cíl práce byl zcela splněn.
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B Byly použity standardní metody, postup řešení odpovídá zvolené problematice.
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B Studentka prokázala velmi dobré schopnosti interpretace zjištěných výsledků, závěry z nich učiněné odpovídají.
Praktická využitelnost výsledků A Výsledky práce lze reálně aplikovat do praxe.
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň C Pravděpodobně mylné uvedení použité metody PEST pro analýzu vnitřního prostředí na straně 12. V textu metoda použita správně. V textu spojena slova.
Práce s informačními zdroji, včetně citací B Drobné chyby ve formátu citací nemající však vliv na uvádění citací zdrojů. Zvoleny relevantní zdroje.
Navrhovaná známka
B

Posudek oponenta

Milichovský, František

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů B
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry C
Praktická využitelnost výsledků C
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B
Práce s informačními zdroji B
Navrhovaná známka
B

Otázky

eVSKP id 94564