Now showing items 1-3 of 3

  • Hodnocení senzorické jakosti chleba 

    Mahdalová, Martina
    Tato práce se zabývá hodnocením senzorické kvality vybraných vzorků chleba. Vzorky chleba byly zakoupeny v obchodním domě TESCO Stores a. s. ČR v Brně. Celkem bylo hodnoceno 5 vzorků, 2 z nich byly žitno-pšeničné a tři ...
  • Stanovení aromaticky aktivních látek v odrůdách jablek 

    Mahdalová, Martina
    Cílem této diplomové práce bylo stanovit aromaticky aktivní látky a sledovat senzorickou kvalitu jablek. Teoretická část se zabývá popisem, složením a vlastnostmi jablek, také informuje o aromatických látkách, jejich ...
  • Stanovení aromaticky aktivních látek ve vybraném typu sýra 

    Páral, Marek
    Tato bakalářská práce se zabývá stanovením aromaticky aktivních látek v sýrech s bílou plísní na povrchu, tj. měkké plísňové sýry, zrající od povrchu. V teoretické části jsou sýry obecně charakterizovány, je popsáno jejich ...