Now showing items 1-7 of 7

  • Interaction design s ohledem na koncového uživatele 

    Macura, David
    Tato práce je zaměřena na uživatelská rozhraní, postupy spojené s jejich návrhem a vývojem a interakci mezi počítači a uživateli. Jejím cílem je kodifikovat a prozkoumat nejvýznamnější z těchto postupů a jejich vliv na ...
  • Posouzení informačního systému firmy a návrh změn 

    Novák, Lukáš
    Diplomová práce se zabývá posouzením informačního systému a podnikové informatiky v reálném podnikatelském prostředí. Na základě systematicky zpracovaných teoretických podkladů je vypracována analytická část, která je ...
  • Posouzení informačního systému firmy a návrh změn 

    Doleček, Jan
    Diplomová práce je zaměřena na posouzení informačního systému firmy a návrh změn. První část této práce je věnována systematickému zpracování teoretických východisek potřebných k objasnění důležitých pojmů z oblasti ...
  • Posouzení informačního systému firmy a návrh změn 

    Sládek, Adam
    Hlavní náplní této bakalářské práce je posouzení informačního systému společnosti VZP, který shromažďuje informace o všech jejích pojištěncích. Přístup k těmto informacím je zprostředkován prostřednictvím firmy Elso Service ...
  • Posouzení informačního systému firmy, procesů a návrh změn 

    Zvolánek, Milan
    Diplomová práce se zabývá analýzou informačního systému firmy a některých vybraných procesů spojených s informačním systémem. Obsahuje teoretické základy do problematiky, analýzu a zhodnocení informačního systému ve firmě ...
  • Přínosy optimalizace řízení zásob a jejich skladování 

    Salvet, Zdeněk
    Cílem diplomové práce je nalézt taková řešení problémů, vyskytujících se při skladování a jeho řízení u dané firmy, která by optimalizovala dosavadní způsoby a postupy skladování. V práci je nejprve představena společnost, ...
  • Využívání organizačních struktur a ICT v potravinářském průmyslu 

    Slavíková, Jana
    Bakalářská práce bude zaměřena na organizační struktury a využívání informačních technologií ve středních a velkých podnicích podnikající v potravinářském průmyslu v České republice. Bude se orientovat na zjištění užívaných ...